E le o se fatufatuga tele le tu'uina atu o ipu vai i le Mid-Autumn Festival ma le Aso o Faiaoga?

O le tuʻuina atu o meaalofa i taimi o asiasiga faʻapisinisi i taimi o aso malolo ua avea ma auala taua mo le tele o kamupani e faʻamautu ai sootaga ma a latou tagata faʻatau, ma o se auala talafeagai foi mo le tele o kamupani e maua ai ni poloaiga fou.A lelei le faatinoga, e tele kamupani e lava paketi mo le faatauina o meaalofa.Peita’i, a faigata ona fa’atumauina le atina’eina o pisinisi e pei o lenei tausaga, ae le gata i lea, o lo’o iai pea seleni a kamupani e fa’atau ai meaalofa.O le tele o kamupani ua amata ona le lava tupe faigaluega, o lea latou te tuʻuina atu ai le tiga o le ulu o nisi o tagata fai pisinisi i le salon.O le tele o uo o le a manatu o le tuuina atu o oloa e maualuga le tau o le a sili atu ai le gauai atu o le isi vaega ia i latou, ae o le tuuina atu o oloa taugofie o le a lagona ai e le isi vaega latou te le faatauaina o ia, lea o le a i ai se aafiaga i le lumanai. felagolagomai.Masalo o le malamalama o nei uo poʻo le au faipisinisi e faʻavae i luga o latou lava tulaga moni, ae e ese loʻu malamalama.

fagu vai toe fa'aaogaina

O meaalofa mo fefaʻatauaʻiga pisinisi o le tofi ma le faʻaauauina o fefaʻatauaiga faʻalagona i pisinisi talu mai aso anamua.Sa ou auai i fefaʻatauaiga faapisinisi mo le tele o tausaga.I nei tausaga, ua ou vaaia ai le tele o kamupani o loʻo galulue faʻatasi le tasi ma le isi e le gata i meaalofa.O le faʻamaoni ma le pragmatism o mea ia e manaʻomia e le tele o kamupani., o le lelei o le fa'amuamua muamua lea i le fa'atauina o oloa.Afai e te faʻalagolago i meaalofa e faʻamautu ai le mafutaga ma le amanaʻiaina le tauvaga maketi o le oloa lava ia, e tusa lava pe iai ni avanoa faʻapitoa mo le galulue faʻatasi, e le umi.

fagu vai toe fa'aaogaina

O lea la i le tele o tausamiga e pei o le Mid-Autumn Festival ma le Aso Faiaoga, o se mea e le fatufatuaʻi le tuʻuina atu o ipu vai?

I le avea ai ma se sui o le alamanuia ipu vai, e foliga mai o faʻamatalaga uma e faʻapupulaina ai le tau o galuega a laʻu pisinisi.Mai le vaaiga a se isi vaega, e le o se mea e le fatufatuaʻi le iloiloina ma tagata uma le meaalofa o ipu vai?

fagu vai toe fa'aaogaina

A o faʻatau e se kamupani meaalofa i luga o se fua tele, o a oloa e taugofie ma o le a le faʻaaogaina e le au mauaina?

Pe a avatu se meaalofa, pe e te manaʻo e faaaogā soo e le uō e mauaina le meaalofa ma mafaufau iā te oe i taimi uma na te faaaogāina ai?

O a meaalofa e mafai ona fa'aaoga e le isi tagata i le fale po'o le galuega, totonu po'o fafo?

O meaalofa e te mauaina e sili ona aoga pe teuteu?

E tusa lava pe tele ni fagu vai e te mauaina i le tausaga atoa, e faafia ona e fuafua e sui?

A e mauaina se oloa e mafai ona toe faʻaaogaina ma lelei, pe e te faʻasoa atu i au uo?

O le a le faamoemoega o kamupani e filifili e avatu meaalofa?

Ua ou faia ni manatu.I le taimi lava e tasi, matou te le faitioina soʻo se isi oloa sei vagana ai ipu vai.Ua na o le faia o ni manatu e tali ai le anotusi o le ulutala e aunoa ma se faaituau ae na o oʻu lava manatu.

 


Taimi meli: Ian-30-2024